TRAGÈDIA A OSONA

Mor un nen de 2 anys al ser atropellat a Taradell

Detingut per homicidi imprudent un conductor de Protecció Civil, que va donar positiu en cànnabis

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un nen de 2 anys ha mort aquest dilluns després de ser atropellat pel vehicled’un conductor de Protecció Civil mentre creuava un pas de vianants dins de la zona urbana de Taradell (Osona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El conductor, que ha quedat detingut per homicidi imprudent, va atropellar el menor per causes que encara s’estan investigant i, com a conseqüència de l’impacte, la víctima va resultar ferida crítica i ha sigut traslladada a l’Hospital de Vic, on posteriorment va morir. Segons diverses fonts, el conductor va donar positiu en cànnabis.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra, que van rebre l’avís cap a les 16.35 hores, van activar set patrulles del cos policial que es van desplaçat fins al lloc dels fets, juntament amb tres ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Mortalitat

Amb la mort d’aquest menor i l’atropellament d’una dona de 79 anys també aquest dilluns a Olot (Garrotxa), s’eleva a 11 el nombre de persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a Catalunya, des de divendres passat, dia 22.