AL SUD-EST DEL PAÍS ASIÀTIC

Un conductor japonès atropella mortalment una dona per jugar a Pokémon Go

L'home, de 39 anys, va envestir amb la seva furgoneta dues dones en una via de la localitat de Tokushima

Flores junto al lugar donde una persona fue atropellada por un conductor, que estaba jugando a Pokémon Go, en Tokushima (Japón).

Flores junto al lugar donde una persona fue atropellada por un conductor, que estaba jugando a Pokémon Go, en Tokushima (Japón). / REUTERS / KYODO

1
Es llegeix en minuts

La mort d'una dona al ser atropellada per un conductor que jugava a Pokémon Go al volant s'ha convertit en el primer accident mortal relacionat amb el popular joc per a telèfons intel·ligents al Japó, segons han informat els mitjans locals.

El japonès Keiji Goo, de 39 anys, ha sigut detingut aquest dimecres després que la furgoneta que conduïa atropellés dues dones en una via de la localitat de Tokushima, al sud-oest del país asiàtic i provoqués la mort d'una d'elles, de 72 anys. Segons la policia japonesa, l'home ha assegurat als agents que estava "jugant a Pokémon Go", ha informat l'agència de notícies Kyodo.

L'altra dona involucrada en l'accident, de 60 anys, ha patit un trencament de maluc com a conseqüència de l'atropellament, que va passar dimarts.

Notícies relacionades

L'aplicació, que utilitza la tecnologia de geolocalització GPS, insta a buscar en el món real les criatures virtuals que apareixen aleatòriament, fet que està provocant que alguns usuaris no prestin prou atenció al seu voltant.

Des de l'estrena del joc al país asiàtic, el 6 de juliol, s'han produït 79 accidents d'automòbil i bicicleta vinculats al joc al Japó, segons estadístiques de l'Agència Nacional de Policia.