Succés

Denuncien tres persones a Terrassa per incomplir la normativa de fogueres de Sant Joan

Denuncien tres persones a Terrassa per incomplir la normativa de fogueres de Sant Joan
1
Es llegeix en minuts
EFE

La policia municipal de Terrassa ha denunciat aquest dimarts tres homes per incomplir l’edicte de prevenció per a les fogueres de Sant Joan, segons ha informat l’Ajuntament de Terrassa aquest dimecres.

Els agents també els han interposat una denúncia per infringir l’ordenança municipal de convivència i han obert diligències per un delicte de desobediència.

La policia municipal de Terrassa va rebre, a dos quarts de tres de la tarda, un avís que indicava que entre els carrers de la Rioja i Astúries, hi havia una gran acumulació de fustes per fer una foguera no autoritzada.

Al lloc s’hi van desplaçar dues dotacions policials, que van comprovar que unes deu persones estaven impedint la retirada de les fustes.

Notícies relacionades

Tres persones van desobeir les ordres dels agents i van encendre la foguera, per la qual cosa s’hi va personar un indicatiu dels Bombers per sufocar el foc i remullar la zona.

Finalment, els agents van interposar una denúncia per incompliment de l’edictede prevenció per a les fogueres de Sant Joan a les tres persones responsables d’encendre el foc.