Investigació oberta

Roben i peguen a un home al barri de Ca n’Anglada de Terrassa

Roben i peguen a un home al barri de Ca n’Anglada de Terrassa

Ayuntamiento de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
Clàudia Mas
Clàudia Mas

Ubicada/t a Sabadell

ver +

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home per un presumpte robatori amb força i lesions la matinada del dimecres 7 de juny.

Segons han declarat fonts municipals, els agents policials van fer una intervenció al barri de Ca n’Anglada, concretament a les 4.25 de la matinada, quan van trucar als serveis sanitaris d’urgència per traslladar la víctima a l’Hospital de Terrassa i van detenir el presumpte agressor.

El cas ha sigut trasllat als Mossos d’Esquadra, que han confirmat a EL PERIÓDICO l’«obertura d’una investigació per detectar nous possibles autors implicats». D’aquesta manera, els Mossos han assegurat que «es va tractar d’un robatori amb violència i que la víctima i l’agressor es coneixien».

Unes declaracions que es contradiuen amb les de fonts policials extraoficials pròximes al cas: «Estàvem patrullant i vam sentir que un home demanava auxili. Es trobava entre els matolls de la riera de Ca n’Angalda i tenia la cara totalment desfigurada, li faltaven dents i tot apunta que tenia el pòmul fracturat. Assegurava que no havia vist mai els presumptes autors».

Segons les mateixes fonts, un cop assistida la víctima, «es van trobar amb una banda de Latin Kings a la mateixa riera del barri egarenc»: «Al lloc hi havia sis persones, tres majors d’edat i tres menors, que portaven símbols de la banda llatina i vestides amb els colors oficials del grup: groc i negre».

Respecte a la detenció, afegeixen que «només es va poder arrestar un suposat implicat, menor d’edat, que tenia la cartera de la víctima a la butxaca» i que «els altres joves van ser identificats», ja que «no hi havia prou proves per executar més detencions», especifiquen.

Per la seva banda, les fonts oficials de Mossos d’Esquadra i de l’Ajuntament de Terrassa no confirmen aquesta versió i simplement afirmen que es va tractar d’un «robatori amb violència».

Notícies relacionades

Amb tot, la investigació oberta per Mossos seguirà el seu curs fins a la resolució judicial.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO