Infracció molt greu

Detenen tres persones en un partida il·legal de pòquer en un bar de Terrassa

  • La Guàrdia Civil investiga un veí de Terrassa per sacrificar animals en rituals de santeria

  • Els Mossos desmantellen una plantació ‘indoor’ de marihuana a Terrasa amb prop de 2.000 plantes

Detenen tres persones en un partida il·legal de pòquer en un bar de Terrassa

MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
EFE

Agents de la comissaria de Terrassa i de la Unitat Regional de Policia Administrativa van inspeccionar el 12 de maig un bar de Terrassa perquè tenien coneixement que en el seu interior hi podria haver tràfic de substàncies estupefaents i joc il·legal. El registre va acabar amb tres persones detingudes.

A més, els mossos van localitzar a l’interior del local tres patinets elèctrics que estaven denunciats com a sostrets, per la qual cosa van detenir dos dels seus propietaris com a presumptes autors d’un delicte de receptació, mentre que del tercer patinet no van poder identificar l’usuari.

Una tercera persona va quedar detinguda ja que tenia en vigor tres ordres judicials de recerca i captura i la policia també va denunciar una persona per tinença de substàncies estupefaents.

En una sala annexa, separada per una paret de pladur, van localitzar tres persones jugant a pòquer i dues més que observaven la partida.

Els jugadors utilitzaven una taula de billar com a taula de joc per a la partida, i entre els tres jugadors tenien 1.035 euros en efectiu.

Notícies relacionades

A part de decomissar les cartes i els diners, els Mossos van denunciar els tres jugadors i el responsable de l’establiment, ja que jugar al pòquer amb apostes de diners fora d’un casino està considerat una infracció molt greu en matèria de joc.

Llegeix totes les notícies en EL PERIÓDICO Terrassa