Condemna

Confirmada la condemna de 24 anys a l’home que va matar la seva dona a ganivetades a Terrassa

No es podrà apropar ni comunicar-se amb els seus fills en 34 anys i haurà de pagar 550.000 euros a la família de la víctima

Confirmada la condemna de 24 anys a l’home que va matar la seva dona a ganivetades a Terrassa
1
Es llegeix en minuts
ACN

La sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs d’apel·lació interposat per la defensa i ha confirmat la condemna de 24 anys de presó per a l’home que el juliol del 2019 va matar la seva dona a Terrassa clavant-li desenes de ganivetades per tot el cos.

El tribunal accepta els fets que es van declarar provats en la sentència de l’Audiència de Barcelona i rebutja l’atenuant, com sol·licitava la defensa, que l’acusat actués per causes o estímuls tan poderosos que provoquessin en ell una alienació.

Notícies relacionades

També es confirma la prohibició d’apropar-se o parlar amb els seus fills durant 34 anys i el pagament de més de 550.000 euros a la família.

El condemnat va causar a la seva dona 102 ferides amb punyalades al cap, cara, coll, tòrax i mans amb dos ganivets i unes tisores, amb la intenció de «causar-li un sofriment més gran», segons recull la sentència de l’Audiència de Barcelona. Després va anar a la comissaria de la Policia Nacional per confessar.