El festival TNT tanca amb èxit de públic i vint funcions amb les entrades esgotades

Un any més, el festival aposta per la innovació i l’experimentació dins i fora de l’escenari

El festival TNT tanca amb èxit de públic i vint funcions amb les entrades esgotades

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

El festival ‘Terrassa Noves Tendències’ (TNT) abaixa el teló aquest diumenge amb «gran afluència de públic». Segons un comunicat de l’organització, en aquesta quinzena edició ha tingut un 82% d’ocupació i s’han esgotat les entrades d’una vintena de funcions (la meitat dels espectacles de sala). També s’han emplenat totes les places pel polèmic taller de travestisme ‘Drag kids’, de Sara Manubens. Un taller per sensibilitzar els nens sobre la flexibilitat de gènere. I és que, un any més, el festival ha apostat per la innovació i l’experimentació dins i fora de l’escenari. Entre les estrenes programades entre el 28 de setembre i el 2 d’octubre destaquen els espectacles creats per sis artistes residents, a qui s’ha acompanyat en el procés durant un any.

En aquesta 15a edició s’han programat nou obres coproduïdes pel festival i totes han tingut èxit de públic. També ha tingut molt bona acollida la secció ‘Kids’ dedicada a les famílies. Han comptat amb un 100% d’ocupació els tallers ‘Drag kids’, ‘Luz, sonido y cuerpo’ d’Animal Religion i ‘Jugar el espacio’ amb Sara San Gregorio al capdavant.

La Jornada de Professionals celebrada a l’Auditori Municipal de Terrassa va comptar amb un centenar d’acreditats. Entre els assistents hi havia professionals catalans, de la resta de l’estat i una desena d’internacionals, que també van poder acudir a les presentacions dels projectes dels pròxims artistes residents del TNT.

Notícies relacionades

La temporada 2022-2023 els artistes residents seran: Mariona Naudin, Alba Rihe, Leticia Skrycky, Ca Marche, Oscar Bueno i Janet Novas, que estrenaran la seva peça en el TNT 2023.

Llegeix totes les notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO Terrassa