Successos

L’Agrupació de Polígons de Terrassa demana més vigilància després de l’accident mortal de diumenge passat

Aquesta organització assenyala que hi ha «una problemàtica en els polígons industrials de les ciutats que s’ha vist agreujada per la pandèmia»

vista-aerea-terrassa

vista-aerea-terrassa

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Agrupació de Polígons de Terrassa (Vallès Occidental) ha demanat més vigilància, mitjançant un increment de càmeres de seguretat o una millor coordinació policial, per evitar nous accidents mortals com el de diumenge passat en el polígon de Can Parellada, ubicat en aquesta localitat de la província de Barcelona.

En un comunicat, aquesta organització assenyala que hi ha «una problemàtica en els polígons industrials de les ciutats que s’ha vist agreujada per la pandèmia i que són les trobades, els botellons o les carreres de vehicles».

L’Agrupació de Polígons de Terrassa relaciona l’accident amb unes reunions de conductors sobre les quals ha alertat en més ocasions a causa dels «problemes de salubritat, d’acumulació de brutícia i de perill en les vies públiques dels polígons» que generen.

«Risc innecessari»

«Més enllà dels residus, vidres trencats i brutícia que es deixen cada cap de setmana als carrers dels polígons, les carreres o concentracions suposen un perill afegit a l’activitat productiva de molts d’aquests espais de producció i logística», ha lamentat el president de l’associació, Jordi Vilar.

Ha afegit que «comptar amb una mobilitat i uns desplaçaments segurs és una qüestió que preocupa especialment les empreses, i concentracions massives o curses de velocitat suposen un risc innecessari per a la vida de les persones que treballen en els polígons: per això s’han d’aturar».

Notícies relacionades

Amb tot, l’Agrupació no és partidària de limitar la circulació en els polígons per aturar aquest fenomen, ja que això tindria una afectació negativa també per als vehicles de les empreses ubicades a la zona.

Llegeix més notícies de Terrassa a les Edicions Locals d’EL PERIÓDICO