El fill de Ballart pateix leucèmia greu

L’alcalde de Terrassa denuncia un atac a les xarxes al seu fill malalt

  • Un usuari d’Instagram ha preguntat sobre la preferència de matar un policia o el seu «fill cancerigen»

  • El conseller Elena garanteix que «aquesta intolerable incitació a la violència i a l’odi no quedarà impune»

L’alcalde de Terrassa denuncia un atac a les xarxes al seu fill malalt

Jordi Ballart

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’alcalde de Terrassa (Vallès Occidental), Jordi Ballart, ha denunciat que un usuari d’Instagram ha preguntat sobre la preferència de matar un policia o el seu «fill cancerigen», davant la qual cosa la Consellería d’Interior ha promès que aquesta «intolerable incitació a l’odi» no quedarà impune.

Ballart, que té un fill malalt de leucèmia greu, ha denunciat ael seu compte de Twitter que un usuari d’Instagram ha penjat un missatge en què pregunta: «¿Què preferiríeu, matar un policia o matar el fill cancerigen de l’alcalde?».

«Fa gairebé tres hores que contesto missatges a les xarxes socials i acabo de llegir aquesta barbaritat a Instagram. No em puc creure com una ment humana és capaç d’una cosa així. Em podeu criticar tot el que vulgueu, però, sisplau, això no. Em passen les ganes de tot», ha exclamat Ballart.

Arran d’aquest missatge, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha mostrat a Twitter el seu suport a Ballart, que és alcalde al capdavant de l’associació independent Tot per Terrassa, i ha garantit que «aquesta intolerable incitació a la violència i a l’odi no quedarà impune».

Notícies relacionades

«No donarem cap espai per a aquest tipus de delictes tan deplorables», ha afegit el màxim responsable de la Conselleria d’Interior.

Llegeix totes les notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO Terrassa