Al barri de la Maurina

La víctima de Terrassa va ser apunyalada després de mediar en una agressió a una dona

  • La discussió es va originar al si d’una nau ocupada per diverses persones que no formen part del mateix nucli

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’assassinat d’un home ahir a la nit a Terrassa va començar amb una baralla a l’interior d’una nau ocupada del carrer de Llauradó. Segons les fonts consultades per aquest diari, al recinte conviuen diverses persones que no formen part d’un sol nucli. Ahir a última hora de la tarda, una de les dones va recriminar a dos homes, pare i fill, que deixessin de fer soroll. Així va començar una discussió entre els tres.

La discussió va derivar en una baralla i el fill va acabar pegant a la dona. Aquesta acció va fer reaccionar un altre home que freqüenta la nau i que va mediar entre les dues parts per aturar l’agressió. Aquesta intervenció va fer que el conflicte es desviés cap a ell. El fill, de 29 anys, i aquest home es van seguir barallant lluny de la nau fins anar a parar al carrer de Don Bosco. Allà, el fill va acabar apunyalant mortalment aquest home.

Segons la policia catalana, aquests fets van ocórrer cap a les 22.48 hores, quan una patrulla de Mossos va rebre l’avís d’una baralla al carrer Don Bosco, al barri de la Maurina. A l’arribar al lloc, els agents van veure la víctima, de nacionalitat espanyola, al terra, ferida de gravetat, i van detenir un altre home per la seva presumpta relació amb l’homicidi.

Al lloc dels fets també es van dirigir diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van intentar reanimar la víctima però que finalment no van poder evitar la seva mort.

Notícies relacionades

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’ha fet càrrec de la investigació. Els Mossos preveuen que el detingut passi demà a disposició judicial.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO