Tràfic de drogues

Desmantellen dues plantacions de marihuana a dues vivendes ocupades de Terrassa

  • Entre les dues actuacions s’han intervingut 2.677 plantes a més d’eines i maquinària per cultivar-les

  • Hi ha tres detinguts, entre ells un pare i un fill pertanyents a un clan familiar

  • S’acusa els detinguts de delicte contra la salut pública, frau elèctric i pertinença a organització criminal

Desmantellen dues plantacions de marihuana a dues vivendes ocupades de Terrassa
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Terrassa,ha desmantellat dos plantacions de marihuana a dues vivendes ocupades del municipi. Estaven controlades per organitzacions criminals dedicades al cultiu i distribució d’aquesta droga. Estaven a una distància d’un quilòmetre, però no tenien relació entre elles.

En total hi ha tres detinguts, tots amb antecedents per fets similars: un pare i un fill en un dels casos i una tercera persona a la segona plantació. En total s’han intervingut 2.677 plantes, així com eines i maquinària per cultivar-les i mantenir-les.

El pare i el fill se’ls acusa de delicte contra la salut pública, frau de fluid elèctric i pertinença a organització criminal. A l’altra persona se li atribueixen els dos primers delictes. En els dos casos s’obtenia aigua i llum de manera fraudulenta, amb el consegüent risc de sobrecàrrega i incendi per a les vivendes de l’entorn.

Les intervencions en detall

En el primer cas, el pare i el fill formaven un clan familiar que ocupava immobles i instal·lava plantacions. En aquest registre es van trobar 1.672 plantes, una pistola d’aire comprimit, tres armes blanques, 1.100 euros en efectiu i maquinària i eines per al cultiu.

Notícies relacionades

A la segona plantació, el detingut, de nacionalitat dominicana, vigilava i mantenia la plantació a canvi de 4.000 euros al mes. No hi anava mai per evitar robatoris d’altres bandes. Li portaven el menjar altres membres del seu grup. En el registre es van intervenir 850 plantes i material elèctric.

Més notícies de Terrassa, a l’edició local d’EL PERIÓDICO 

Temes:

Drogues Terrassa