BUROCRÀCIA

L'Ajuntament de Terrassa elimina les notificacions de paper de tributs i altres ingressos per a persones jurídiques

La seu electrònica substituirà el mètode actual a través del sistema e-NOTUM, que registra l'obertura de l'avís de manera telemàtica com a justificant de rebut

El mecanisme permet consultar les notificacions disponibles, gestionar rebuts pendents i cobrats, obtenir certificats i justificants de tot tipus

zentauroepp2720097 terrassa 20050305 fachada del ayuntamiento de terrassa fotog180112114656

zentauroepp2720097 terrassa 20050305 fachada del ayuntamiento de terrassa fotog180112114656 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Terrassa elimina a partir d’aquesta setmana (dimarts 1 de desembre) la notificació en paper de tributs altres ingressos destinats a persones jurídiques.

La seu electrònica substituirà el mètode actual a través del sistema e-NOTUM, que registra l’obertura de l’avís enviat de manera telemàtica com a justificant de rebut.

El mecanisme permet, a més de consultar les notificacions disponiblesgestionar rebuts pendents i cobratsobtenir certificats i justificants de tot tipus, tot de forma gratuïta i sense necessitat de desplaçaments.

Notícies relacionades

Per donar-se d’alta, només es necessita una identificació digital, on cal aportar el número de DNI, el de telèfon i les dades de la targeta del Servei Català de la Salut.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA