ESPORTS

Pili Peña, capitana del CN Terrassa de waterpolo, apunta cap a un títol en la presentació 2020-2021 del club

Peña és un de les cinc waterpolistes en dinàmica de selecció que té el Terrassa junt amb Bea Ortiz, Sandra Domene, Paula Leitón i Paula Camus

L'entrenador, Xavi Pérez, també es va mostrar ambiciós de cara al nou curs. «Tenim un equip més fort que l'any passat», destaca

dsc02854

dsc02854

1
Es llegeix en minuts
EFE

La capitana de la selecció espanyola i del CN TerrassaPili Peña, es va mostrar ambiciosa durant la presentació de l’equip català per a la temporada 2020-21 i es va posar com a objectiu la conquesta d’un títol amb el seu club i l’or olímpic.

«A Terrassa volem un títol després de quedar-nos molt a prop a la Copa de la Reina i, amb la selecció, volem l’or olímpic a Tòquio. No ens espanta ningú després de tants anys», va assegurar.

Peña és un de les cinc waterpolistes en dinàmica de selecció que té el Terrassa junt amb Bea Ortiz, Sandra Domene, Paula Leitón i Paula Camus. Aquesta última és l’única novetat de l’equip que entrena Xavi Pérez per al nou curs, en la qual Marta Samper és l’única absència.

Xavi Pérez, entrenador: «Tenim un equip més fort que l’any passat»

Bea Ortiz també coincideix amb la capitana en què el Terrassa pot «lluitar pel títol» de Lliga aquesta campanya: «Ens vam quedar amb la mel a la boca en la Copa de la Reina i crec que aquest any lluitarem per un títol i esperem a nivell de selecció que es puguin celebrar els Jocs».

L’entrenador, Xavi Pérez, també es va mostrar ambiciós de cara al nou curs. «L’objectiu que tenim tots, que és aconseguir un títol, i penso que Paula Camus, ens pot ajudar molt al costat de Paula Leitón. Tenim un equip més fort que l’any passat», va destacar.

Notícies relacionades

El conjunt egarenc debutarà sense públic aquest dissabte 17 d’octubre en la Lliga davant el Saragossa, per la situació de la pandèmia a Catalunya.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA