BORRASCA 'GLORIA'

Terrassa tanca els parcs Sant Jordi i Desinfecció a causa del temporal de pluja i vent

El consistori ha registrat múltiples incidències a causa de les fortes ratxes de vent de la borrasca 'Gloria'

zentauroepp2720097 terrassa 20050305 fachada del ayuntamiento de terrassa fotog180112114656

zentauroepp2720097 terrassa 20050305 fachada del ayuntamiento de terrassa fotog180112114656 / JOSEP GARCIA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Durant el matí d’aquest dimarts 21 de gener, a causa del temporal de pluja i vent s’han registrat noves incidències en diferents carrers i espais de Terrassa. Els diferents serveis d’emergències i de manteniment «estan actuant així que es van rebent els avisos», expliquen des del consistori egarenc.

Com a actuacions preventives i de seguretat per a la ciutadania, des de l’Ajuntament de Terrassa han decidit tancar l’accés al públic de dos parcs de la ciutat, concretament el parc de Sant Jordi i el parc de Desinfecció. Per aquests mateixos motius, des del matí s’ha tancat l’accés a visites al cementiri municipal. Mentre duri aquesta mesura, els actes previstos s’oficiaran a l’oratori del complex funerari. També s’ha tancat l’accés al públic als jardins de la Casa Alegre de Sagrera.

Incidències a causa del vent

Durant el matí, a la centraleta de la policia municipal s’han rebut avisos per diferents incidències a causa del vent, principalment. Un particular ha avisat del perill de caiguda d’un perfil d’una coberta d’una vivenda del carrer Antoni Maura. Una patrulla s’ha desplaçat i ha avisat els bombers. Els agents han informat el president de la comunitat dels passos a seguir.

També s’han rebut avisos per la caiguda de xapes i tanques de solars en alguns edificis de la ciutat. Una trucada ha informat que una marquesina del servei municipal de transport d’autobusos de l’avinguda de Barcelona tenia les planxes de metacrilat soltes, i que a causa del vent s’aixecaven. S’ha avisat els responsables de TMESA perquè ho reparessin.

Caiguda de teules al pati de l’escola Salvador Vinyals

Altres incidències que han sigut registrades pels diferents equips i serveis d’emergències han sigut a causa de la caiguda de l’argamassa de façanes, al carrer de Girona i a la de l’edifici del Concili Egarenc; elements o perfils de cobertes a punt de caure, al carrer Bruc o l’avinguda de Béjar; o cables de telefonia enganxats.

També s’han rebut els avisos i en escoles de la ciutat, com l’escola Josep Ventalló, a la Nova Electra i la de Salvador Vinyals, per la caiguda de teules al pati.

Notícies relacionades

El vent també ha provocat avisos per la caiguda o perill de caiguda d’elements i arbres a la via o sobre vehicles. Així, cap a les 10 h, s’ha rebut l’avís d’un particular informant que al sortir del seu aparcament, a l’avinguda de Barcelona, li ha caigut una planxa sobre el cotxe.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA