HOMOFÒBIA

L'alcalde de Terrassa denuncia l'aparició de pintades homòfobes contra la seva persona

Entitats i polítics s'han solidaritzat amb Jordi Ballart i han condemnat les expressions d'odi

homofobia-ballart

homofobia-ballart

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jordi Ballart (TxT), alcalde de Terrassa, va denunciar el dimecres 23 d’octubre a la nit l’aparició de pintades amb insults homòfobs dirigits a la seva persona. «Quan ets una figura pública t’exposes a ser estimat o no, a crítiques i que et mirin amb lupa. És normal i respectable. El que no és normal i respectable són els insults homòfobs», va publicar Ballart en el seu compte personal de Twitter.

La denúncia de l’alcalde egarenc va acompanyada de quatre imatges, de les quals, en tres es llegeix:«Ballart maricon»,un missatge acompanyat d’una esvàstica. «Estic orgullós de qui soc i no em faran dubtar mai que l’amor és sempre el camí», va afegir Ballart.

Suport a Ballart i rebuig de les mostres d’odi

Aquest dijous 24 d’octubre, l’Observatori contra l’homofòbia ha condemnat les pintades: «Tot el nostre suport a Jordi Ballart i rebuig total dels atacs homòfobs».

També ha condemnat els insults l’associació LGTB Terrassa, des d’on han manifestat que «és preocupant el nivell d’odi que hi ha a la nostra societat» i han manifestat el seu suport a Ballart: «Molts ànims i molta força, l’amor sempre guanya l’odi».

Notícies relacionades

Ballart també ha rebut mostres de suport des de les institucions polítiques, és el cas del Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani(ERC), que ha apuntat que «encara queda molt camí en la lluita contra la LGTBI-fòbia». En la mateixa línia s’han expressat altres polítics vallesans com Mireia Ingla (ERC), alcaldessa de Sant Cugat, i Marta Morell (Podem Sabadell).

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA