DELICTES CONTRA LA SEGURETAT VIÀRIA

Detingut a Terrassa un conductor que va xocar amb tres vehicles i es va negar a fer les proves d'alcoholèmia

Després de donar positiu al primer test, va ser traslladat a dependències policials per fer-li les proves precisió

cielo-terrassa

cielo-terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Terrassa va detenir per un presumpte «concurs de delictes contra la seguretat viària, per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a realitzar les proves de precisió d’alcoholèmia» la nit de dijous passat 5 de setembre.

Pocs minuts després de les 23 h, el 112 va comunicar que a l’avinguda de Madrid, a l’altura del carrer de Logronyo, un vehicle havia col·lidit amb altres vehicles estacionats.

Una unitat del cos de policia local es va desplaçar al lloc dels fets i va constatar que «la col·lisió havia implicat un total de quatre vehicles»,el causant de l’accident i tres de més estacionats.

Positiu al test d’alcoholèmia

Els agents van comprovar que el conductor que havia provocat el sinistre no havia patit «lesions visibles» i que presentava símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol. Per aquesta raó, se li va realitzar la prova estimativa d’alcoholèmia, en la qual «va donar un resultat positiu d’1,39 mg/l».

Notícies relacionades

Es va procedir a traslladar el conductor a les dependències de la Policia Municipal per fer-li les proves de precisió, però un cop allà, el conductor no va donar el consentiment i va ser detingut. D’altra banda, «el seu vehicle va quedar immobilitzat mecànicament al lloc de l’accident», informen des de la policia local.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA