VIDEOJOCS

El Terrassa FC organitzarà un torneig de FIFA 19 al setembre

La competició se celebrarà a la Sala VIP de l'Estadi Olímpic i tindrà premis en metàl·lic i marxandatge del club per als guanyadors

fifa19b

fifa19b

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La secció eSports del Terrassa FC organitzarà entre el 21 i el 22 de setembre un torneig del videojoc FIFA 19 per a Play Station 4 a la Sala VIP de l’Estadi Olímpic de Terrassa. El club ha obert les inscripcions, que es poden realitzar des de les oficines de l’Estadi Olímpic.

Segons ha informat el club en un comunicat, el torneig repartirà premis als tres primers classificats: 100 euros i un trofeu per al guanyador, una samarreta oficial del Terrassa FC per al subcampió i un lot de marxandatge del club per al tercer. A més, els dos millors classificats de la fase de consolació s’emportaran cadascun una samarreta de l’afició.

Entrada per al Terrassa FC-UE Figueres

Notícies relacionades

“El preu de les inscripcions és de només 5 euros i incloul’accés i participació en el torneig, pica-pica i beguda i una entrada per al Terrassa FC-UE Figueres de la sisena jornada”, afegeixen des del club esportiu. Durant la competició també se celebraran altres activitats.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA