Formació

El programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa tanca el 2018 amb 347 joves nous

Fins a 1.197 joves han participat en les formacions i un 46% s'han incorporat al mercat laboral

exterior-edifici-cambra-de-terrassa

exterior-edifici-cambra-de-terrassa

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa ha incorporat 347 nous joves en el transcurs del 2018, la qual cosa suposa un 25% més que l’any anterior.

Del total d’inscrits el 2018, 201 participants van rebre una formació troncal, 168 van fer formació específica i 156 joves van rebre un servei d’acompanyament de visites a empreses, segons ha informat la Cambra de Terrassa.

En total, 1.197 joves han participat en el programa de Garantia Juvenil de la institució egarenca des que es va posar en marxa el 2015, i un 46% s’han incorporat al mercat laboral i actualment està treballant.

La Cambra de Terrassa té previst iniciar en el primer semestre del 2019 diferents formacions en especialitats relacionades amb el disseny de pàgines web, mossos de magatzem, hostaleria, assistència sanitària, auxiliar de comerç i auxiliar d’estètica.

Notícies relacionades

El pla de capacitació del Programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa forma part del programa integral de Qualificació i Ocupació que s’integra al conjunt d’accions del Sistema de Garantia Juvenil que està promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Més notícies de Terrassa