INSTAL·LACIÓ FUNERÀRIA

Áltima inaugura a Terrassa el seu primer tanatori al Vallès Occidental

L'equipament està situat al polígon de Can Petit

ealos45018261 terrassa   13 9 2018    ltima inaugura el nuevo tanatorio de180913205750

ealos45018261 terrassa 13 9 2018 ltima inaugura el nuevo tanatorio de180913205750

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresa Áltima ha inaugurat el seu primer tanatori a la comarca del Vallès Occidental, al polígon de Can Petit de Terrassa. L’estudi Batlle i Roig Arquitectura ha projectat l’edifici, situat a l’avinguda del Vallès, 742 i que compta amb tres grans sales de vetlla amb accés independent des de l’exterior, un oratori per celebrar cerimònies de qualsevol creença, religioses o laiques, i oficines d’atenció a les famílies. És un equipament obert a totes les persones que sol·licitin els serveis, tant si disposen com si no d’assegurança de defunció, durant les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Principalment donarà servei a tots els residents de Terrassa i de les poblacions pròximes, com ara

Matadepera o Viladecavalls, entre d’altres. El projecte, en què s’han invertit 3,3 milions d’euros, s’ha fet mitjançant una societat entre Áltima i Funerària Montserrat Truyols, aquesta última molt vinculada al territori.

Per a Jordi Viñas, director general d’Obres i Expansió d’Áltima, “la posada en marxa d’aquest nou

Notícies relacionades

tanatori significa la possibilitat de comptar amb una nova alternativa, sòlida i de qualitat, on dur a terme un servei funerari a Terrassa. El centre està obert a tothom i ofereix uns serveis funeraris integrals, des de la recollida en qualsevol punt o municipi on es produeixi la defunció, fins a l’enterrament o la inhumació de les cendres al cementiri triat”.

Áltima dona cobertura actualment a 190 poblacions de Catalunya a través de 32 tanatoris, set complexos crematoris i 19 cementiris. Entre els principals centres, cal destacar el Tanatori Ronda de Dalt, a Barcelona, els tanatoris de l’Hospitalet Ronda i de l’Hospitalet Gran Via, els dos que hi ha a l’Hospitalet de Llobregat, els serveis funeraris de Sant Boi-Baix Llobregat i diversos centres a les comarques del Baix Llobregat, Garraf, Penedès, Bages, Ripollès i Alt Empordà. Així mateix, Áltima porta la gestió directa dels cementiris de Sant Cugat del Vallès i Castellar del Vallès, al Vallès Occidental, i del cementiri comarcal Parc de Roques Blanques, situat al terme municipal del Papiol.