Festa Major

Bustamante, D'Callaos, Blaumut i Los Manolos, concerts destacats a la programació de la Festa Major de Terrassa

Més de 316 activitats tindran lloc en diferents punts de la ciutat entre el 20 de juny i el 5 de juliol

Terrassa presenta el programa de la Festa Major, que se celebrarà entre el 30 de juny i el 5 de juliol. 

Terrassa presenta el programa de la Festa Major, que se celebrarà entre el 30 de juny i el 5 de juliol.  / Ajuntament de Terrassa (Premsa)

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

Terrassa presenta el programa de la Festa Major 2017, entre les quals prenen un protagonisme especial la cultura, amb gran importància del vessant tradicional i de concerts, i també l'esport, les activitats per als més petits i algunes propostes innovadores. “En definitiva, una programació que vol recollir tots els estils per poder arribar a tots els públics”, asseguren des de l'Ajuntament.

D'aquesta manera, entre els concerts, destaca l'actuació de David Bustamante, el dissabte 1 de juliol al Parc dels Catalans. També té un especial interès la reaparició de Los Manolos, que tornen als escenaris amb la seva formació original per celebrar els 25 anys de la seva actuació als Jocs Olímpics de Barcelona, i que actuaran a la plaça Nova el mateix dissabte.

El concert de divendres al parc dels Catalans serà, aquesta vegada, per a un grup egarenc, D’Callaos, que presenta el seu nou disc. Un canvi destacat respecte a anys anteriors serà el Ball de Revetlla del dissabte, que estarà amenitzat per primera vegada per l'Orquestra Meravella.

La música en català estarà representada, entre d'altres, pels Blaumut, que seran a la plaça Vella el diumenge 2 de juliol presentant el seu nou disc “Equilibri”, així com per Mesclat, que seran al mateix escenari el dilluns 3 de juliol amb la Cobla dels Sons Essencials.

La programació musical de Festa Major d'aquest any reforça l'aposta de l'Ajuntament per potenciar l'escena local, on les formacions i artistes egarencs tornaran a batre rècords de participació i prendran protagonisme en els principals espais i escenaris de festa. En total, hi haurà uns 40 grups i artistes locals inclosos a la programació.

D'altra banda, la Festa Major 2017 se suma als actes de commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics i es podrà tornar a veure l'espectacle ‘Laberint d’Arcàdia’.

A més, aquest any, també hi haurà una nova figura en el bestiari local, l'Àliga de Terrassa. I a la Festa Major Infantil la novetat serà la incorporació d'una cercavila.

Notícies relacionades

El pressupost de la Festa Major es manté en 415.000 euros, dels quals 35.000 l'aporten els patrocinadors.

Més notícies de Terrassa