L'advocat Miquel Sàmper serà el candidat de CiU a Terrassa per a les pròximes municipals

Sàmper substitueix Rull, que va deixar tots els seus càrrecs en la formació local

COMPROMÈS.L’acord que ha firmat l’entitat representada per Sàmper busca mantenir drets.

COMPROMÈS.L’acord que ha firmat l’entitat representada per Sàmper busca mantenir drets. / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
ACN / EL PERIÓDICO / Terrassa

L'advocat Miquel Sàmper serà el cap de llista de CiU a Terrassa en les pròximes eleccions municipals, segons informen fonts del partit. Samper és actualment president del Consell de l'Advocacia Catalana i degà del Col·legi d'Advocats de Terrassa.

El consell executiu local de CDC va escollir per unanimitat fa 10 dies  Sàmper com a candidat i ahir a la tarda l'assemblea local ho va ratificar, segons expliquen les mateixes fonts.

Sàmper substituirà Josep Rull, que fa unes setmanes va anunciar que no es presentaria com a candidat i que deixava tots els seus càrrecs al grup municipal per centrar-se en la seva tasca a nivell nacional dins del partit.

Sàmper, segons explica Nació Digital, ja no podia presentar-se a degà del Col·legi d'Advocats de Terrassa, un càrrec que ocupa des del 2006, perquè segons marquen els estatuts només pot estar en el càrrec durant dos mandats.

Miquel Sàmper, nou en la política, ha tingut més suport des del principi que la resta de membres de la formació nacionalista que apareixien a les quinieles, entre ells, l'actual portaveu del grup municipal, Mariona Vigués, i els regidors Carles Oriach, president del partit a Terrassa, i Pere Soler, director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat.

Notícies relacionades

Més notícies de Terrassa