Tennis

Nadal i Alcaraz renuncien a jugar a Montecarlo

Nadal i Alcaraz renuncien a jugar a Montecarlo
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Rafael Nadal i Carlos Alcaraz no seran al Masters 1.000 de Montecarlo que comença el 9 d’abril. El tennista balear s’ha donat de baixa al considerar que no està encara preparat per competir per la seva lesió al maluc sofert en l’Open de Australia i el tennista murcià també ha renunciat a jugar per un problema a la mà esquerra que arrossega des de Miami.

«Encara no estic preparat per competir al més alt nivell, així que no podré jugar un dels tornejos més importants de la meva carrera, Montecarlo. Lamentablement no em trobo encara en condicions de jugar amb les màximes garanties. Espero tornar aviat a la competició» va escriure Nadal en el seu compte de Twitter.

Minuts després, era Alcaraz qui, també a través de Twitter, anunciava la seva baixa en el torneig monegasc. «Tinc artritis posttraumàtica a la mà esquerra i molèsties musculars a la columna que requereixen repòs per afrontar el que ha d’arribar», explica el número 2 del món.

Malgrat que els responsables de Montecarlo havien anunciat fa una setmana la seva participació en el torneig, el mateix Nadal va rebaixar aquestes expectatives dies després. «No sé quan tornaré a jugar, aquesta és la veritat. No sé d’on surt aquesta informació, però evidentment, si fos cert ho confirmaria, però desgraciadament no ho puc fer», va dir en un acte en la seva acadèmia de Manacor. 

Notícies relacionades

«Segueixo el meu rumb. Estic en una fase d’incrementar el treball. Si sabés quan torno ho diria, però no ho sé. Hem d’anar dia a dia i no avançaré una cosa que després no podré complir; diré les coses quan les sàpiga realment», va valorar.

Nadal va jugar el seu últim partit en l’Open d’Austràlia, quan el 18 de gener va caure en segona ronda davant el nord-americà Makenzie McDonald, després de patir una lesió al maluc, al psoes ilíac.

Temes:

Rafa Nadal