Per 6-3 i 6-4

Djokovic derrota Medvédev i lluitarà pel títol d’Adelaida

El tennista serbi s’enfrontarà al nord-americà Sebastian Korda en la final número 131 de la seva carrera, superant les 130 de Nadal

Djokovic derrota Medvédev i lluitarà pel títol d’Adelaida
1
Es llegeix en minuts

Novak Djokovic va complir el pronòstic com a cap de sèrie número 1 i va derrotar el rus Daniïl Medvédev (3) per 6-3 i 6-4 en la semifinal del torneig d’Adelaida (Austràlia), per la qual cosa podrà inaugurar el seu palmarès d’aquesta temporada tennística. El tennis serbi lluitarà pel títol contra el nord-americà Sebastian Korda, que es va classificar per la lesió del japonès Yoshihito Nishioka amb un marcador momentani de 7-6 (5) i 1-0.

Djokovic va sumar la quarta victòria seguida contra Medvédev en 1 hora i 24 minuts gràcies al seu grandíssim percentatge amb la primera sacada i va trencar dos cops el servei del tennista rus. Va superar fins i tot unes molèsties musculars que el van obligar a marxar al vestidor amb 5-2 en el primer set.

Notícies relacionades

Amb la classificació, Djokovic es va assegurar la final número 131 de la seva carrera i desfà l’empat que mantenia amb Rafa Nadal (130). Per davant encara hi ha Jimmy Connors (164), Roger Federer (157) i Ivan Lendl (146).

El veterà tennista serbi (35 anys) té un balanç de 22 victòries i 1 derrota des del setembre. Suma nou títols a Adelaida, on va ser campió per primera vegada el 2007.