Retirada d’un mite del tennis

L’emotiu comiat de Nadal a Federer

«Estimat Roger, el meu amic i rival. Tant de bo aquest dia mai hagués arribat. És trist per a mi i per a l’esport», destaca el tennista balear a les seves xarxes socials

Nadal i Federer posen en un torneig.

Nadal i Federer posen en un torneig. / GARY I ROTHSTEIN (EFE)

1
Es llegeix en minuts

L’anunci de la retirada de Roger Federer ha provocat una allau de reaccions d’admiració cap a la trajectòria del tennista suís. No ha faltat l’emotiu missatge de Rafa Nadal, el seu gran rival, al costat de Novak Djokovic, durant dues dècades, a través del seu compte de Twitter. «Estimat Roger, el meu amic i rival. Tant de bo aquest dia mai hagués arribat. És trist per a mi i per a l’esport. Ha sigut un plaer, un honor i un privilegi el compartir tots aquests anys amb tu, viure tants moments extraordinaris dins i fora del camp», comenta el tennista balear en anglès.

Notícies relacionades

«Tindrem molts moments per compartir en el futur, tenim encara moltes coses per fer junts, i ho sabem», afegeix Nadal en el seu missatge. «Et desitjo tota la felicitat al costat de la teva dona, Mirka, dels teus fills i de la teva família. Disfruta de tot el que et ve per davant. Et veuré a Londres a la Laver Cup», conclou en al·lusió a la competició en la qual es farà oficial el comiat del jugador suís.

Un cor trencat ha sigut la primera reacció de Carlos Alcaraz, recent campió de l’Open dels EUA, al conèixer la retirada de Federer, un dels seus referents i amb el qual, segons va dir després de guanyar a Nova York, es volia enfrontar. Més es va estendre després el tennista murcià en les seves xarxes socials. «Roger ha sigut un dels meus ídols i una font d’inspiració. Gràcies per tot el que has fet pel nostre esport. Continuo volent jugar amb tu. Et desitjo tota la sort del món pel que ve ara», ha manifestat.