TENNIS

Alcaraz s’entrena per primera vegada a València

Alcaraz s’entrena per primera vegada a València
1
Es llegeix en minuts

El nou número u del tennis mundial, Carlos Alcaraz, es va entrenar aquest dimecres per primera vegada a València, on va aterrar dimarts directe de Nova York per unir-se a la resta de l’equip espanyol de la Copa Davis després de guanyar l’Open dels Estats Units que el va alçar a dalt de tot del rànquing.

Junt amb el castellonenc Roberto Bautista, el jove tennista va exercitar en la pista central de la Fonteta el dia del debut d’Espanya contra Sèrbia en la fase final de grups de la Copa Davis.

Durant l’entrenament de mitja hora, Alcaraz es va provar i va pilotejar amb Bautista i, després d’una xerrada entre tots dos juntament amb l’entrenador del jugador castellonenc, Daniel Gimeno Traver, tots dos van abandonar la pista.

Alcaraz, que va estar acompanyat pel seu entrenador Juan Carlos Ferrero, porta a València poc més de 24 hores i el dia de la seva arribada va aprofitar per conversar amb el capità, Sergi Bruguera, sobre l’estat en què es troba i estar amb la resta de l’equip espanyol, Albert Ramos, Pedro Martínez i Marcel Granollers.

La feina de darrere

Notícies relacionades

Bruguera va apostar en la primera jornada de la fase final de grups per Albert Ramos per al primer partit d’individuals i per Roberto Bautista per al segon. Alcaraz participarà en principi en la segona jornada.

A la seva arribada a València, el tennista murcià va remarcar l’alegria que sent per estar de número u, «un somni», i perquè no hi haguessin dubtes, va assegurar que defensarà «l’orgull enorme» que significa representar Espanya a la Copa Davis a València, on competirà amb Sèrbia, el Canadà i Corea del Sud. «Estic molt content de ser el número u. Òbviament hi ha molta feina darrere, no és un camí de roses, i n’estic súper content», va declarar a la seva arribada a València.