Tennis

Carreño es planta en les semifinals de Mont-real

El tennista asturià buscarà el pas a la final contra el polonès Hurkacz, que ha eliminat Kyrgios

Carreño es planta en les semifinals de Mont-real
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pablo Carreño, número 23 mundial, va guanyat aquest divendres el britànic Jack Draper (82 mundial) per 7-6 (4) i 6-1 per colar-se en les semifinals del Masters 1.000 de Mont-real. El tennista asturià ha aconseguit arribar a la penúltima ronda del torneig canadenc sense cedir ni un set després d’eliminar els italians Matteo Berrettini i Jannik Sinner, el danès Holger Rune i un Draper que en aquest torneig havia sigut el botxí del grec Stefanos Tsitsipas.

Carreño va evitar cedir el primer set davant Draper, en un disputat ‘tie-break’ i després de remuntar un 1-3 a la primera màniga. Després de salvar la situació ja no va deixar escapar el pas a les semifinals que va concretar després d’1 hora i 51 minuts. Amb aquest triomf, Carreño va assolir la tercera semifinal de la seva carrera en un Masters 1.000 en què s’enfrontarà al també britànic Daniel Evans (39 mundial), que es va imposar al nord-americà Tommy Paul (1-6, 6-3, 6-4), que va eliminar Carlos Alcaraz en segona ronda.

Notícies relacionades

L’altra semifinal del torneig enfrontarà el polonès Hubert Hurkacz, que va eliminar l’australià Nick Kyrgios (7-6 (4), 6-7 (7), 6-1 ), amb el noruec Casper Ruud, que va derrotar en quarts de final el canadenc Felix Auger Aliassime (6-1, 6-2).

Semifinals femenines a Toronto

En el torneig femení que es disputa a Toronto les semifinals enfrontaran la romanesa Simona Halep i la nord-americana Jessica Pegula i la txeca Karolina Pliskova contra la brasilera Beatriz Haddad Maia, que en vuitens de final havia eliminat la número 1 mundial, la polonesa Iga Swiatek.