Estrena sense problemes

Badosa supera el seu debut a Wimbledon en menys d’una hora

La tennista catalana s’ha imposat a la nord-americana Louise Cirico per 6-2 i 6-1

1

No ha donat opció. Des del primer punt Paula Badosa ha trepitjat l’herba de Wimbledon a la recerca de la seva primera victòria. La tennista catalana a penes ha necessitat 56 minuts per desfer-se per 6-2 i 6-1 de la nord-americana Louise Chirico (236a mundial), que venia de la fase prèvia.

Sense complicacions, sòlida des del fons de la pista i amb un gran encert ofensiu, recolzat en el seu servei i la seva dreta, Badosa ha dominat una rival que només ha aconseguit fer-li un ‘break’, ja en el segon set (4-1), amb un clar avantatge per a la tennista catalana, que arribava a Wimbledon havent disputat només un partit en herba i, amb derrota, la passada setmana a Eastbourne contra la britànica Jodie Anna Burrage (141a mundial).

Badosa no ha pogut preparar la temporada d’herba després de la lesió al soli dret que la va obligar a retirar-se en la tercera ronda de Roland Garros.

Tan ràpida com la tennista catalana, número 4 mundial, s’ha mostrat en el seu debut en la centra la polonesa Iga Swiatek, número 1 mundial, que ha sumat la seva 36a victòria consecutiva de la temporada, primer a Wimbledon, contra la croata Jana Fett per 6-0 i 6-3, en poc més de 75 minuts.

Badosa s’enfrontarà aquest dimecres, en segona ronda, a la vencedora del partit entre la romanesa Bara Irina (122 mundial) i Chloe Paquet (106).