Tennis

Alcaraz es jugarà el Màster Sub-21 davant el nord-americà Korda

El tennista murcià es classifica per a la final d’avui sense cedir ni un set en quatre partits

Carlos Alcaraz buscarà aquest dissabte convertir-se en el mestre més jove de l’ATP després de vèncer divendres l’argentí Sebatián Báez per 4-2, 4-1 i 4-2, en tot just 621 minuts. El tennista murcià de 18 anys i 32 mundial s’enfrontarà en la final del Màster Sub-21 al nord-americà Sebastian Korda, de 21 anys i 39 mundial, que va necessitar els cinc sets per imposar-se al seu compatriota Brandon Nakashima, a qui va derrotar per 4-3 (3), 2-4, 1-4, 4-2 i 4-2, després de salvar dos ‘match balls’. Alcaraz arriba a la final sense haver perdut cap set en els quatre partits disputats fins al moment en les Next Gen ATP Finals que s’estan disputant a Milà. El deixeble de Juan Carlos Ferrero ha demostrat una gran progressió en el circuit en el qual ha aconseguit guanyar el seu primer títol ATP a Umag, a més de ser quartfinalista de l’Open dels Estats Units, on va eliminar el tercer favorit, el grec Stefanos Tsitsipas, a més de semifinalista a Viena fa dues setmanes. Korda, fill de l’extennista Petr Korda, finalista de l’Open d’Austràlia, ha conquerit aquest any el torneig de Parma, ha arribat a la final a Delray Beach, als quarts en el Masters 1000 de Miami i els vuitens a Wimbledon.

L’enfrontament entre Alcaraz i Korda era la final anunciada entre els dos màxims candidats al títol que, en les seves anteriors edicions, han guanyat el coreà Hyeon Chung, el grec Stefanos Tsitsipas i l’any passat l’italià Jannik Sinner.