VICTÒRIA DE RUTINA

Nadal entra a vuitens de Roland Garros per 16a vegada

  • El campió s’imposa al britànic Cameron Norrie en una jornada grisa i unes condicions de pista que no li agraden.

Nadal entra a vuitens de Roland Garros per 16a vegada
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Braços a l’aire. Somriure final. Objectiu complert. Rafael Nadal ha obert les portes a la setmana gran de París. Per 16a vegada serà als vuitens de final de Roland Garros i entre els 16 aspirants al títol que defensa i ha guanyat 13 vegades.

En dues hores justes es va desfer d’un incòmode Cameron Norris a qui es va imposar per 6-3, 6-3 i 6-2. Era dia de feina a l’oficina de Nadal. Cel gris i encapotat. Humitat en l’ambient. Pista lenta i boles pesades. Cap de les condicions que agraden al 13 vegades campió de Roland Garros i, menys, a la Suzanne Lenglen, la segona central, amb fama de ser més lenta.

Protesta de NorrieNorrie (45 mundial), esquerrà com Nadal, va entrar conscient de les seves limitacions, però amb la il·lusió de plantar cara al número 3 mundial. No va poder aconseguir-ho al primer set. Ruptura de la seva sacada als 24 minuts (4-2) i avantatge suficient per al Nadal amb queixa de Norrie a la jutge de cadira pel temps que perdia el mallorquí en les devolucions. No li va fer cas.

Notícies relacionades

A la segona mànega el tennista britànic va aconseguir fer dos ‘breaks’ (2-0 i 3-1), però Nadal va resoldre ràpidament trencant-l’hi en tres ocasions (2-1, 3-2 i 4-3) . Norrie va tornar a queixar-se de la lentitud de Nadal a la devolució. Aquesta vegada la jutge de cadira el va advertir. El campió va demanar disculpes, però la va advertir que havia d’anar a buscar la tovallola cada vegada a l’altre costat de la pista. Una queixa semblant a la discussió que dies enrere va tenir Federer i que li va costar una advertència.

La resposta de Nadal a Norrie a la pista va ser contundent. El britànic només va poder guanyar-li tres jocs més abans de donar-li la mà a la xarxa.

Temes:

Rafa Nadal