DERROTA D’UNA PROMESA

Alcaraz posa fi a les seves il·lusions al Roland Garros

  • El jove tennista murcià es queda a les portes dels vuitens de final al perdre davant l’alemany Struff.

Alcaraz posa fi a les seves il·lusions al Roland Garros

Alcaraz, en Roland Garros

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

L’estrena de Carlos Alcaraz al Roland Garros ha acabat en la tercera representació del jove tennista murcià a la pista Simone Mathieu. L’alemany Jean-Lennard Struff li ha tancat les portes a la seva il·lusió d’assolir els vuitens de final al vèncer-lo per 6-4, 7-6 (7-3) i 6-2.

El tennista més jove del torneig des de 1992, amb 18 anys i 39 dies, s’ha creuat amb un veterà de 31 anys que arribava amb la confiança d’haver eliminat en segona ronda un dels favorits del torneig, el rus Andrei Rublev (7 mundial).

Alcaraz se sentia capaç d’entrar a la setmana gran de París i ho ha intentat amb la seva desimboltura i valentia, però Struff (42 mundial) l’ha avisat d’entrada que no estava disposat tampoc a perdre l’oportunitat d’arribar als vuitens de final d’un Grand Slam per segona vegada en la seva carrera (ho va aconseguir a París, el 2019).

El tennista alemany s’ha avançat de sortida 5-1, però Alcaraz ha aconseguit acostar-se fins al 4-5, abans de cedir el primer set. La seva reacció li ha ajudat a mantenir el pols amb Struff en la segona mànega fins a forçar el ‘tie-break’, tot i que perdut les seves opcions a l’encaixar un 5-0 d’entrada i li ha sigut impossible recuperar.

Notícies relacionades

A la tercera mànega, Struff ha posat la directa per guanyar cinc jocs seguits. Alcaraz havia perdut el ‘punch’, no trobava la fórmula per desbordar el tennista alemany. Des de la grada, algú ha cridat a Alcaraz: ¡Tu pots, Carlos! I el públic l’ha animat a resistir i lluitar. Ho ha intentat recuperant dos jocs, però una dreta fora de la pista ha acabat amb la il·lusió d’Alcaraz.

 

Temes:

Roland Garros