TENNIS

‘A Madrid som de dreta i de revés’, la lona desplegada per la Copa Davis de Gerard Piqué

El sucós missatge per promocionar el torneig de tennis per països fa referència als resultats del 4-M, les últimes eleccions madrilenyes

‘A Madrid som de dreta i de revés’, la lona desplegada per la Copa Davis de Gerard Piqué
1
Es llegeix en minuts

La Copa Davis tornarà a Madrid a finals de novembre, en una edició que també comptarà amb les seus de Torí i Innsbruck (del 25 novembre al 5 de desembre). Per anunciar-lo, l’organització del torneig, amb Gerard Piqué al capdavant, ha penjat una lona publicitària de 500 metres quadrats a la Gran Vía de la capital espanyola, on es pot llegir un missatge simpàtic amb al·lusions polítiques: «A Madrid som de dreta i de revés. Torna la Copa Davis».

Notícies relacionades

Aquest anunci ideat per Piqué, el mandatari del torneig de seleccions, es va inspirar en Joan Laporta. El president blaugrana va ser l’últim a penjar una gran lona a Madrid, aquella de ‘Ganes de tornar a veure-us’, que li va servir per guanyar les eleccions en el Barça.

El missatge de la pancarta incideix en els resultats de les últimes eleccions de la Comunitat de Madrid, on la popular Isabel Díaz Ayuso va arrasar com a força més votada (65 escons), amb important diferència respecte a les altres opcions polítiques.