BARALLA DE GALLS

Nadal i Djokovic mantenen el seu duel fora de la pista

«No m’obsessiona res en la vida» ha dit el número 1 mundial responent al mallorquí, que deia que el tennista serbi «està molt obsessionat amb els rècords»

Nadal i Djokovic mantenen el seu duel fora de la pista
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

«Djokovic està molt obsessionat amb els rècords, el meu enfocament és un altre», deia Rafael Nadal en una entrevista al diari bitànnic ‘Metro’. El tennista mallorquí valorava així la diferent motivació que el porta a continuar jugant a tennis, comparada amb la del seu màxim rival en la persecució dels màxims rècords possibles en la seva carrera. L’objectiu de superar el rècord dels 20 Grand Slams que comparteix amb Roger Federer diu Nadal que no li obsessiona i que continua jugant a tennis per altres raons.

«Soc molt ambiciós, però la meva és una ambició saludable. Soc feliç jugant a tennis i és clar que vull guanyar més Grand Slams, però la meva ambició és molt diferent a la de Novak», deia Nadal a l’entrevista.

Notícies relacionades

Novak Djokovic no ha tardat a respondre al mallorquí. «Rafa té dret a opinar del que sigui. En aquesta ocasió ha parlat dels rècords. Personalment, no sento que m’obsessioni amb res en aquesta vida. Simplement sento que és passió i desig enorme de continuar creixent com a tennista», va valorar en la conferència de premsa que el tennista serbi va donar al torneig de Belgrad, on jugarà aquesta setmana.

«Mai m’ha costat dir que vull trencar el rècord de Grand Slams o arribar a un objectiu determinat. No és dolent. Des que era petit no tenia por a l’hora d’expressar els meus objectius: volia ser número u del món i guanyar Grand Slams. Per descomptat, aquests objectius estan creixent i quan n’aconsegueixes un ja tens ganes d’aconseguir-ne un altre. Aquest és el camí, com el que té Rafa», ha respost el número 1 mundial, en aquest duel que manté amb Nadal fora de les pistes i amb opinions molt diverses.