BAIXA INESPERADA

Medvedev es perd Montecarlo per donar positiu per Covid-19

Medvedev es perd Montecarlo per donar positiu per Covid-19
1
Es llegeix en minuts

Daniil Medvedev, número dos del món, no podrà debutar al Masters 1.000 de Montecarlo aquest dimecres. El tennista rus ha donat positiu per Covid-19 en un control a què es va sotmetre dilluns.

«És una gran decepció», ha manifestat el jugador a les seves xarxes socials a l’anunciar la seva retirada. «Em centraré ara a recuperar-me i estic desitjant tornar sa al circuit tan aviat com sigui possible». Medvedev s’ha posat en quarantena i el seu estat de salut és vigilat pels metges del torneig i del circuit ATP.

Notícies relacionades

El moscovita, de 25 anys, era el segon cap de sèrie del torneig, per darrere del serbi Novak Djokovic. Estava exempt de la primera ronda i compartia la meitat del quadro en el que figura l’espanyol Rafael Nadal, tercer favorit i guanyador onze vegades del torneig del Principat.

Contacte amb Nadal

El tennista rus fins i tot s’havia entrenat amb Nadal dilluns, per la qual cosa el tennista espanyol ha hagut de passar un control extra aquest dimarts en el qual ha donat negatiu. Nadal debutarà en el torneig aquest dimecres davant l’argentí Federico Delbonis (57 mundial) que s’ha imposat al francès Adrien Mannarino (7-5, 6-1). Per la seva banda,Djokovic debutarà davant el jove italià Jannik Sinner, recent finalista del Masters 1.000 de Miami, que en la primera ronda de Montecarlo ha derrotat el català Albert Ramos per 6-3 i 6-4.

Temes:

Rafa Nadal