TENNIS

Bautista cau a la final de Montpeller contra Goffin

Bautista cau a la final de Montpeller contra Goffin
1
Es llegeix en minuts

Roberto Bautista s’ha quedat a les portes de conquerir el desè títol de la seva carrera i el primer des que fa dos anys es va imposar al torneig de Doha. El tennista castellonenc, primer favorit al torneig de Montpeller, ha perdut la final contra el tennista belga David Goffin per 5-7, 6-4 i 6-2.

El tennista espanyol, número 13 mundial, ha començat dominant la final per avançar-se 5-2 al primer set, però Goffin ha anat entrant en joc a mesura que avançava el partit, amb un tennis molt segur des del fons de la pista. El tennista belga, malgrat cedir el primer set, ha aconseguit igualar el marcador, per decidir a una tercera mànega en què Bautista ha perdut el control del partit i només ha pogut apuntar dos jocs.

Notícies relacionades

Goffin, número 15 mundial, ha conquerit el cinquè títol de la seva carrera, el primer des que el 2017 vencés a Tòquio i Shenzhen. El tennista belga perdut unes altres nou finals, les dues últimes el 2019 al Masters 1000 de Cincinnati i a Halle.

Ramos, finalista a Córdoba

La presència de Bautista a la final no era l’única d’un tennista espanyol aquest cap de setmana en què Albert Ramos lluitarà pel títol del torneig de Córdoba (Argentina) contra l’argentí Juan Manuel Cerundolo. El tennista de Mataró havia eliminat al torneig el principal favorit, el també argentí Diego Schwartzman (6-1, 4-6, 6-3), a quarts de final.