Serena Williams tomba Halep a Melbourne

Serena Williams tomba Halep a Melbourne
2
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Serena Williams continua amb el seu somni de guanyar el 24è Gand Slam de la seva carrera després de desfer-se de la tennista romanesa Simona Halep (6-3, 6-3), número 2 mundial, i fer el penúltim pas cap a aquest títol que persegueix des de fa anys i que va conquerir per última vegada a Melbourne el 2017.

L’exnúmero 1 mundial, de 39 anys, ha sortit a la Rod Laver Arena disposada a aconseguir la seva victòria per la via ràpida, amb la contundència dels seus cops i una forma física que li havia faltat en els últims anys, quan va perdre quatre finals de Grand Slam el 2018 i 2019 a Wimbledon i l’Obert dels Estats Units. Precisament, Halep li va arrabassar un d’aquests títols en l’últim Wimbledon, on l’ara número 2 mundial ha donat la sorpresa amb una contundent victòria (6-2, 6-2).

Possiblement el record d’aquesta derrota ha sigut present avui en el seu enfrontament davant Halep. Serena Williams no ha donat opció al seu rival. De sortida s’ha col·locat 2-0 i ha mantingut aquest avantatge en una gran batalla de cops guanyadors en què Halep intentava resistir resistir amb un joc també valent i agressiu. Serena, va jugar sense escrúpols. Es va apuntar la mànega amb 14 cops guanyadors i un 87% de punts guanyats amb el seu primer servei.

Moment delicat

Notícies relacionades

No s’ha rendit Halep, que, en la segona mànega s’ha avançat 2-0 . La número 2 mundial no estava disposada a entregar-se i ha fet dubtar Serena que ha hagut de superar l’únic moment delicat del partit. «Vaig haver de concentrar-me i elevar el meu nivell de joc», ha admès Serena al final del partit. Halep va aguantar el pols fins al 3-3 i va salvar 5 punts de ruptura abans de cedir el seu servei i les esperances de capgirar el marcador. Serena Williams ja no va deixar escapar la victòria que va tancar en 1 hora i 21 minuts, amb 24 cops guanyadors i 4 ‘aces’.

Serena Williams s’enfrontarà en semifinals a la japonesa Naomi Osaka que ha derrotat la tennista de Taiwan Su-Wei Hsieh (71 mundial), per 6-2 i 6-2. Un partit també de revenja per a l’ex número 1, a la qual la japonesa es va imposar en la final de l’Obert dels Estats Units 2018, en la primera ocasió que Williams va haver de conquistar aquest 24 Grand Slam que se li resisteix.