VICTÒRIA DE NÚMERO 1

Djokovic supera la seva lesió i arriba als quarts a Austràlia

  • El tennista serbi, amb problemes als seus abdominals, s’ha imposat al canadenc Raonic.

Djokovic supera la seva lesió i arriba als quarts a Austràlia
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Novak Djokovic continua viu a l’Open d’Austràlia. El número 1 mundial que arrossega unes molèsties musculars al seu abdominal dret ha superat Milos Raonic i s’ha classificat per als quarts de final a l’imposar-se per 7-6 (7-4), 4-6, 6-1 i 6-4.

El tennista serbi, que fins a l’últim moment no sabia si podria jugar el partit, després de lesionar-se en l’anterior davant Taylor Fritz, ha sortit a la Rod Laver Arena amb un aparatós embenat sobre el seu abdominal dret sota la samarreta i disposat a provar-se davant un ‘bombarder’ com Raonic.

El tennista canadenc, número 14 mundial, que ha marcat 26 ‘aces’ i un percentatge del 76% d’efectivitat en el seu primer servei, amb sacades de fins a 223 km/h i 50 cops guanyadors, no n’ha tingut prou davant un Djokovic molt seriós i concentrat que ha sabut aprofitar les seves ocasions controlant molt bé el ritme del partit. El número 1 mundial s’ha apuntat el primer set en el ‘tie-break’ i, posteriorment, ha trencat el servei del canadenc en tres ocasions de les 11 que ha disfrutat.

Notícies relacionades

Djokovic ha necessitat 2 hores i 56 minuts per aconseguir per 49a ocasió entrar en uns quarts de final d’un Grand Slam i mantenir les seves opcions per defensar el títol guanyat l’any passat, a la recerca de la seva novena corona a Melbourne. El número 1 del món s’enfrontarà a Alexander Zverev per una plaça a les semifinals, després que el tennista alemany hagi derrotat amb comoditat el també serbi Lusan Lajovic per 6-4, 7-6 (5) i 6-3.

Thiem, fora de combat

Qui no estarà en els quarts de final serà l’austríac Dominic Thiem, finalista l’any passat, que ha caigut de forma contundent davant el búlgar Grigor Dimitrov (18 mundial) per 6-4, 6-4 i 6-0 que s’enfrontarà al convidat sorpresa en aquesta ronda, el rus Asland Karatsev (118 mundial), que ve de la fase prèvia i que ha eliminat el canadenc Felix Auger-Aliassime remuntant dos sets (3-6, 1-6, 6-3, 6-3, 6-4).