NOUS CASOS DE CORONAVIRUS

L’Obert d’Austràlia es queda sense públic

  • L’estat de Victòria decreta un confinament de cinc dies per frenar un rebrot de Covid-19

L’Obert d’Austràlia es queda sense públic
1
Es llegeix en minuts

L’Obert d’Austràlia es quedarà sense públic a les grades fins al dijous 18 de febrer després que les autoritats de l’estat de Victòria hagin decretat aquest divendres el confinament de la població de Melbourne per contenir un brot de Covid-19 que es va donar a l’hotel Holiday Inn fa una setmana i en el qual s’allotgen tennistes i personal del torneig.

Notícies relacionades

L’organització del torneig va demanar als espectadors que presenciaven els partits de la sessió de nit entre Nick Kyrgios davant Dominic Thiem i de Novak Djokovic davant Taylor Fritz que a les 23.30 h (hora local) abandonessin el recinte de Melbourne Park com els demanaven les autoritats sanitàries. El nou confinament, després de la quarantena que van haver de fer els jugadors a la seva arribada a Melbourne, els obligarà a mantenir-se als hotels sense poder sortir a la ciutat, tot i que podran mantenir els seus entrenaments i els partits previstos des d’aquest dissabte, entre els quals el de Rafael Nadal contra Cameron Norrie.

La detecció de dos nous positius de Covid-19 ha decidit l’enduriment de les restriccions frontereres per als viatgers de l’àrea de Melbourne a partir de la mitjanit de dimecres. El nombre de treballadors de quarantena obligats a aïllar-se es va disparar a més de 950. L’Hotel Holiday Inn va ser tancat per neteja i es van trobar restes de Covid-19 .