PRIMER GRAND SLAM DE L’ANY

Carreño s’acomiada lesionat i Muguruza va llançada a Austràlia

  • El tennista asturià es va retirar per unes molèsties abdominals i la hispanoveneçolana va passar a vuitens cedint només dos jocs.

  • Nadal suspèn l’entrenament d’aquest divendres com a mesura preventiva a les seves molèsties a l’esquena

Carreño s’acomiada lesionat i Muguruza va llançada a Austràlia
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Unes molèsties abdominals han obligat a retirar-se Pablo Carreño del Obert d’Austràlia quan perdia davant el búlgar Grigor Dimitrov per 6-0 i 1-0. Carreño va ser atès pel metge i el fisio de l’ATP a l’acabar el primer set i, tot i que va tornar a la pista, no es va sentir a gust per continuar jugant i va abandonar al final del primer joc. El tennista asturià no va poder superar així la tercera ronda del torneig en què l’any passat va caure davant Rafael Nadal. Carreño s’havia imposat en els dos primers partits a Kei Nishikori i Jiri Vesely amb un joc de gran nivell.

Muguruza, llançada

Mentre Garbiñe Muguruza s’ha classificat per als vuitens de final amb una victòria contundent davant la tennista kazakh Zarina Diias a la qual s’ha imposat per un doble 6-1. La tennista hispanoveneçolana s’enfrontarà en la pròxima ronda a la japonesa Naomi Osaka.

«M’he sentit molt bé. Ens vam enfrontar fa un any i va ser un partit molt dur, així que estic molt contenta que hagi sigut capaç de jugar així avui», va comentar Muguruza, que en els tres partits disputats fins ara en l’Obert d’Austràlia només ha cedit 10 jocs.

Muguruza, finalista l’any passat a Melbourne davant la nord-americana Sofia Kenin mai s’ha enfrontat a Osaka, que va vèncer la tunisiana Ons Jabeur (6-3, 6-2) i només ha cedit 11 jocs en el torneig.

Notícies relacionades

Aquest dissabte buscarà el seu pas als vuitens de final Rafael Nadal davant el britànic Cameron Norrie. El número 2 mundial que arrossega molèsties a l’esquena ha suspès aquest divendres l’entrenament com a mesura preventiva per afrontar el partit.

Veure els resultats de la jornada i el programa de dissabte a la web de l’Open d’Austràlia.