ESTRENA D’EXHIBICIÓ

Nadal comença l’any guanyant Thiem

  • El número 2 mundial s’imposa al tennista austríac en l’exhibició d’Austràlia (7-5, 6-4).

  • Uns 4.000 aficionats han presenciat la primera prova després de la quarantena per Covid-19

Nadal comença l’any guanyant Thiem
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Adelaida ha sigut l’escenari on Rafael Nadal ha estrenat la temporada. El número 2 mundial ha participat en una exhibició en què s’ha enfrontat i derrotat l’austríac Dominic Thiem, número 3, per 7-5 i 6-4 davant 4.000 espectadors a les grades.

Després d’una quarantena de 14 dies, Nadal i Thiem han intentat tornar a entrar en competició però sense forçar en cap moment davant la falta de rodatge. El tennista espanyol ha sabut aprofitar els ‘break points’ que ha tingut per decantar el duel del seu costat en 83 minuts.

Després del partit Nadal ha agraït a Tennis Australia la possibilitat de «tornar a jugar a tennis després d’un any difícil per a tothom, que ens ha colpejat fort». El tennista espanyol s’ha mostrat feliç per ser a Adelaida i ha destacat «l’esforç i exemple d’Austràlia per combatre el virus».

Djokovic, un sol set

Hores abans ha jugat Novak Djokovic davant l’italià Jannik Sinner. El número 1 mundial només ha disputat un segon set del partit per unes ampolles a la mà i s’ha imposat per 6-3. El mateix marcador que ha aconseguit, en la primera mànega, el seu compatriota Filip Krajinovic.

Notícies relacionades

«Lamento no haver jugat des del principi. «Quan surts d’una fase d’entrenament intensiu i uns dies abans de l’ATP Cup i l’Obert d’Austràlia, evites córrer massa riscos», ha explicat el número 1 mundial.

Serena Williams, que va anar al zoològic amb la seva filla a la seva primera sortida després de la quarantena, s’ha imposat en el ‘super tie-break’ per 10-7 a la japonesa Naomi Osaka, tercera al món, després d’haver guanyat el primer set 6-2 i cedir el segon per 2-6.