DUBTE PER A L’OBERT D’AUSTRÀLIA

Murray dona positiu de Covid-19

  • L’ex número 1 mundial podria ser baixa en el primer Grand Slam de la temporada.

  • Havia de viatjar aquest dijous en un dels ‘chartes’ contractats per l’organització de l’Obert d’Austràlia.

  • Nadal viatja a Adelaida junt amb Djokovic i Thiem.

Murray dona positiu de Covid-19
1
Es llegeix en minuts

L’ex número 1 del món Andy Murray ha donat positiu per Covid-19, segons informació publicada aquest dijous per diversos mitjans britànics, que podria posar en dubte la seva participació en l’Obert d’Austràlia, que comença el 8 de febrer.

Cinc vegades finalista a Melbourne, el tennista escocès havia d’arribar a Austràlia a bord d’un dels vols xàrter contractats per l’organització del torneig. Però Murray s’ha posat en quarantena a casa. Murray, actualment número 123 mundial, havia rebut una invitació per poder participar en el primer Grand Slam de la temporada.

Segons l’Agència de Notícies de l’Autoritat Palestina, el campió olímpic del 2012 no mostra símptomes greus i espera fer el viatge a Austràlia en una data posterior. A causa de la Covid-19, els jugadors que participin en l’Obert d’Austràlia hauran d’observar un període de quarantena de 14 dies abans de l’inici del torneig, que es va posposar tres setmanes per estar programat finalment del 8 al 21 de febrer.

Notícies relacionades

Els tennistes només poden ingressar al país «amb un test de Covid-19 negatiu realitzat abans de la sortida del seu país, o amb una autorització de viatge, com en cas de recuperació, que queda a la sencera discreció d’un autoritat del Govern australià», van dir els organitzadors del primer torneig de Grand Slam de l’any.

El viatge de Nadal

Mentrestant Novak Djokovic, Rafael Nadal i Dominic Thiem, els tres primers del món, s’han desplaçat des de Barcelona a Adelaida, segons el diari ‘Marca’, per iniciar la quarantena obligada del Govern d’Austràlia i jugar una exhibició el dia 29 de gener, evitant el confinament que han de fer la resta de tennistes a Melbourne. Nadal viatja amb Francis Roig (entrenador) i Rafael Maymó (fisioterapeuta), com a components del seu equip de cara a l’Obert d’Austràlia.