Retirada inesperada

Serena Williams es retira de Roland Garros, lesionada

L'ex número 1 mundial pateix problemes al tendó de Aquil·les que li impedeixen «fins i tot caminar», ha dit

jmexposito49805560 serena williams holds her daughter alexis olympia ohanian jr191213124300

jmexposito49805560 serena williams holds her daughter alexis olympia ohanian jr191213124300 / Seth Wenig

1
Es llegeix en minuts

Serena Williams no jugarà aquest dimecres el partit de segona ronda que l’enfrontava a la búlgara Tsevetana Pironkova. L’exnúmero 1 mundial ha anunciat la seva retirada per una lesió al tendó de Aquil·les. La tennista nord-americana ja arrossegava aquestes molèsties des de l’Obert dels Estats Units, on va caure a semifinals davant Victoria Azarenka.

Serena Williams ha guanyat en dues ocasions el torneig de Roland Garros (2013 i 2015) i aspirava al seu 24 Grand Slam per igualar el rècord de l’australiana Margareth Court. «Volia intentar-ho, però és que tinc problemes fins i tot per caminar», ha dit. La tennista nord-americana, de 39 anys i sisena favorita a París, havia guanyat Pironkova en els quarts de final del passat Obert dels Estats Units (4-6, 6-3, 6-2) i dominava 5-0 en els seus anteriors enfrontaments. 

Notícies relacionades

L’ex número 1 i 9 mundial en l’actualitat ha estat escalfant-se a la pista abans de prendre la decisió. «He parlat amb el meu entrenador, li he preguntat què estava pensant i tots dos hem valorat que jugar no era una bona opció perquè encara no estic recuperada del tendó. No ha tingut temps de curar-me després del US Open», ha explicat.

Eliminació d’Azarenka

A la baixa de Serena Williams s’ha afegit la sorpresa aquest dimecres de l’eliminació de Victoria Azarenka, finalista de l’Obert dels Estats Units d’aquest any i ex número 1 mundial. La tennista bielorussa ha sigut eliminada de manera contundent en segona ronda per l’eslovaca Anna Karolina Schmiedlova (6-2, 6-2), classificada en el lloc 161 mundial.