Inciativa solidària contra el COV-19

Rafa Nadal i Pau Gasol obren una col·lecta en el projecte 'Creu Roja, respon'

Els dos esportistes aporten les primeres quantitats i demanen a l'esport espanyol que ajudi a recaptar 11 milions d'euros

jdomenech43722647 graf8961  manacor  mallorca   12 06 2018   el tenista rafa n200326121646

jdomenech43722647 graf8961 manacor mallorca 12 06 2018 el tenista rafa n200326121646 / CATI CLADERA

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran

Rafael Nadal i Pau Gasol han iniciat una campanya en favor del projecte ‘Creu Roja, respon’ i han donat una aportació econòmica que han evitat revelar per a una campanya en què esperen recollir 11 milions d’euros i en què demanen el suport de tot l’esport espanyol. És «una manera d’aportar el meu gra de sorra», ha destacat el tennista mallorquí a les xarxes socials en la seva lluita contra la pandèmia del coronavirus.

«Estem en un moment difícilment explicable impossible d’imaginar fa uns mesos», ha valorat en el seu missatge Nadal sobre la situació que s’està vivint al món. «Vosaltres, tot el poble espanyol, sempre heu estat al nostre costat en els moments d’alegria i també en els complicats. Si els esportistes som el que som és gràcies a vosaltres, i crec que és el moment que us tornem el vostre recolzament, unir-se i donar un bon exemple amb aquesta acció», ha explicat el número 2 mundial.

 

La decisió d’obrir la campanya a través de la Creu Roja ha sigut valorada per la feina que està fent aquesta organització en la crisi del coronavirus «aportant material sanitari, construint hospitals, ajudant les famílies més vulnerables i moltes altres coses més», ha assenyalat Nadal. L’objectiu al qual Nadal i Gasol demanen incorporar tot l’esport espanyol està fixat en aconseguir «11 milions d’euros per ajudar 1.350.000 persones», ha destacat Nadal, que, des de la seva casa de Manacor, on està reclòs amb la seva família, seguint «les tristes notícies» i mantenint-se en forma.

Notícies relacionades

«Són moments difícils, però vull animar-vos a ser forts i junts lluitar per guanyar el virus. Aquesta serà la nostra millor victòria», insisteix amb optimisme el 12 vegades campió de Roland Garros.