tennista en ratxa

Muguruza, imparable, ja és als quarts d'Austràlia

La jugadora espanyola elimina Kiki Bertens per un doble 6-3

Spain’s Garbine Muguruza reacts after defeating Kiki Bertens of the Netherlands in their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Wong)

Spain’s Garbine Muguruza reacts after defeating Kiki Bertens of the Netherlands in their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Wong) / Andy Wong (AP)

1
Es llegeix en minuts

Garbiñe Muguruza va tornar a lluir-se per eliminar el nou cap de sèrie, la neerlandesa Kiki Bertens (9), per un inapel·lable doble 6-3. «Una de les coses més boniques és que tu no necessites gaires paraules quan parles amb una exjugadora i excampiona com Conchita, la complicitat sempre hi és», va comentar sobre la seva preparadora Conchita Martínez després d’igualar el seu millor resultat en un Obert d’Austràlia.

Notícies relacionades

La realitat és que els resultats no han trigat a arribar amb la seva nova entrenadora perquè, independentment del que succeeixi en futures rondes, Muguruza ha sigut capaç de trencar una dinàmica negativa que la va condemnar a guanyar només un partit des de Roland Garros fins a la conclusió de l’any passat.

Va tornar a omplir d’alegria el seu tennis, després de no deixar rastre de la ucraïnesa Elina Svitolina (5) en la ronda anterior, per posar punt final al camí d’una Bertens que arribava als vuitens sense haver perdut ni un sol set. A més, la campiona de Wimbledon i Roland Garros va accedir per primera vegada a uns quarts de final en competició ‘major’ després que superés la quarta ronda en el gran parisenc el 2018.