l'ATP Cup

Bautista dona el primer punt a Espanya davant Uruguai

El tennista castellonenc venç amb facilitat l'uruguaià Roncadelli, que és el 1.657 del món

Tennis - ATP Cup - RAC Arena, Perth, Australia - January 6, 2020  Spain’s Roberto Bautista Agut celebrates winning his Group B singles match against Uruguay’s Franco Roncadelli  REUTERS/Ciro De Luca

Tennis - ATP Cup - RAC Arena, Perth, Australia - January 6, 2020 Spain’s Roberto Bautista Agut celebrates winning his Group B singles match against Uruguay’s Franco Roncadelli REUTERS/Ciro De Luca / CIRO DE LUCA (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Roberto Bautista, qui va vèncer en la seva estrena de l’ATP Cup per un doble 6-0 davant del georgià Aleksandre Metreveli, va tornar a exercir aquest dilluns una superioritat aclaparadora per derrotar per 6-1 i 6-2 el jove uruguaià Franco Roncadelli, 1.657è del món, i deixar, d’aquesta manera, l’enfrontament davant Uruguai encaminat i favorable a Espanya per 1-0.

En el primer joc del partit el castellonenc va advertir ja la tònica que establiria per a la resta del partit després d’aconseguir la primera ruptura. Roncadelli, de 19 anys, es va veure desbordat per un encertat Bautista que va aconseguir el 6-1 en tan sols 25 minuts.

La resta de partits

El guió es repetiria en el segon set, en el qual l’uruguaià no obstant va ser capaç de robar la sacada de Bautista en el setè joc. Però a continuació va cedir el seu de nou, per acabar la trobada amb sis ruptures i en 59 minuts.

Notícies relacionades

Rafael Nadal serà el següent en saltar a la pista i tindrà com a rival Pablo Cuevas, jugador amb el qual s’ha enfrontat en cinc ocasions i amb el qual compta amb un balanç de quatre victòries.

Una vegada finalitzat el segon enfrontament individual arribarà el partit de dobles, amb Pablo Carreño i Feliciano López davant d’Ariel Behar  i Pablo Cuevas, tret de decisió d’última hora dels capitans.