triomf a París

Muguruza passa a la tercera ronda sense problemes

Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - May 29, 2019. Spain’s Garbine Muguruza in action during her second round match against Sweden’s Johanna Larsson. REUTERS/Christian Hartmann

Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - May 29, 2019. Spain’s Garbine Muguruza in action during her second round match against Sweden’s Johanna Larsson. REUTERS/Christian Hartmann / CHRISTIAN HARTMANN (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran

Sense problemes. Garbiñe Muguruza s’ha classificat per a la tercera ronda de Roland Garros al derotar la sueca Johanna Larson cedint només cinc jocs (6-4, 6-1). La tennista hispanoveneçolana ha obert la jornada a la pista Suzanne Lenglen en la qual després entrava en acció Rafael Nadal. Muguruza s’ha mostrat molt sòlida, concentrada i dominant sempre la tennista sueca (172 mundial) que no tenia armes per desbordar-la.

Muguruza, semifinalista l’any passat i campiona el 2016 davant de Serena Williams, actualment classificada en el lloc 19 del món després de ser número u durant una setmana el 2017, s’enfrontarà en la pròxima ronda a la ucraïnesa Elina Svitolina (9 mundial), que ha superat la ronda sense jugar per la retirada de Kozlava. Svitolina serà la primera prova real del moment de forma de Muguruza que a la gira de terra només ha guanyat quatre partits, incloent-hi els dos jugats París. 

A l'arribar a París, Muguruza s’havia mostrat molt confiada de poder tornar a guanyar el títol i aquest és el seu objectiu, tot i que és conscient de la dificultat de la gesta. "Aquesta victòria és important perquè és una més per seguir endavant", ha valorat a la mateixa pista. També ha superat el seu segon partit Carla Suárez, que s’ha imposat a la nord-americana Shelby Rogers per 6-1, 6-7 (4) i 6-3. 

Sorribes cau amb Stephens

Notícies relacionades

A la mateixa hora que Muguruza entrava a la pista la castellonenca Sara Sorribes, que trepitjava per primera vegada la central Phlippe Chatrier. Mai abans l’havia trepitjat. I ho feia per enfrontar-se a la nord-americana Sloane Stephens, número set mundial. L’entrada no va ser com hauria volgut. La nord-americana va imposar el seu rànquing a la pista per avançar-se en el marcador per 6-1 i 3-0.

I va ser en aquell moment, amb tot perdut, quan Sorribes va començar a deixar anar el braç, amb tot perdut, per disfrutar de l’escenari. La seva valentia ha tingut premi. La tennista castellonenca (75 mundial) ha sorprès a Stephens donant la volta al marcador i col·locant-se amb 6-5 al seu favor en la segona mànega. Dues dobles faltes seguides li han impedit rematar la seva actuació i, en el 'tie-break', Sorribes ha cedit la victòria per 6-1 i 7-6 (7-3).