amb bon peu

Victoriós debut de Nadal a Roma

El tennista mallorquí guanya el frances Chardy amb gran facilitat per 6-0 i 6-1

Verdasco dona la gran sorpresa a l'eliminar Thiem, mentre Muguruza i Carla Suárez també es classifiquen

Tennis - ATP 1000 - Italian Open - Foro Italico, Rome, Italy - May 16, 2019   Spain’s Rafael Nadal in action during his second round match against France’s Jeremy Chardy   REUTERS/Matteo Ciambelli

Tennis - ATP 1000 - Italian Open - Foro Italico, Rome, Italy - May 16, 2019 Spain’s Rafael Nadal in action during his second round match against France’s Jeremy Chardy REUTERS/Matteo Ciambelli / STRINGER (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Brillant i fàcil debut de Rafael Nadal al Torneig de Roma on ha guanyat amb una gran poder al veterà tennista francès Jeremy Chardy, de 32 anys, per 6-0 i 6-1, en un partit ràpid i sense problemes per al jugador mallorquí.

Chardy és un tennista que compta en el seu palmarès amb una victòria en l’edició del 2009 del torneig de Sttugart. Nadal ha arribat a la capital italiana després de caure eliminat en les semifinals de Madrid i sense aconseguir encara cap títol sobre terra batuda aquesta temporada.

No obstant, la gran sorpresa del dia va estar protagonitzada per Fernando Verdasco qui va derrotar contra tot pronòstic l’austríac Dominic Thiem, número 4 del món i semifinalista a Madrid, a l’eliminar-lo en segona per 4-6, 6-4 i 7-5.

Altres resultats

Així mateix, Roger Federer, número 3 del rànquing ATP, va trepitjar de nou les pistes del Masters 1.000 de Roma, després de dos anys d’absència, amb una sòlida victòria per 6-4 i 6-3 davant del portuguès Joao Sousa.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Garbiñe Muguruza es va imposar aquest dijous a la nord-americana Danielle Collins (6-4, 4-6 i 6-2) i va segellar el pas per als vuitens de final del torneig de Roma, en el qual es veurà les cares amb la bielorussa Victoria Azarenka, exnúmero 1 del rànquing i que actualment ocupa el lloc 51.

També, Carla Suárez va avançar aquest dijous a vuitens després que la francesa Alizé Cornet es retirés amb un 6-3 i 3-0 advers, i s’enfrontarà amb l’holandesa Kiki Bertens, la guanyadora a Madrid, en els vuitens de final.

Temes:

Rafa Nadal Roma