TORNADA ESPERADA

Nadal: «És molt frustrant estar lesionat tant temps»

El tennista mallorquí torna a les pistes després dels seus problemes físics enfrontant-se a Tsonga a Brisbane

lmendiola46399774 bne100  brisbane  australia   01 01 2019   rafael nadal of s190101173628

lmendiola46399774 bne100 brisbane australia 01 01 2019 rafael nadal of s190101173628 / GLENN HUNT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tennista espanyol Rafael Nadal va assegurar aquest dimarts que és molt frustrant estar lesionat tant temps, en al·lusió als problemes físics que el van mantenir allunyat de les pistes l’últim tram de l’any passat, i que està centrat a cuidar físic.

El balear va comentar també en l’entrevista concedida al mitjà de comunicació oficial del torneig de Brisbane que manté “molt bons records” de la ciutat australiana per la seva participació en 2017, malgrat que va caure en quarts de final després de perdre davant del canadenc Milos Raonic per 4-6, 6-3 i 6-4.

“Després de passar l’últim tram de l’any amb alguns problemes, és molt bonic haver tornat fa un parell de dies a Abu Dhabi”, va afirmar el segon classificat mundial, qui va afegir que “és molt important fer sempre passos cap endavant en aquest sentit” respecte a la seva tornada després de les malalties abdominals i al turmell que li van obligar perdre’s cites com la semifinal de Copa Davis davant de França o les Finals ATP a Londres.

“Vull fer les coses correctament quant al procés de recuperació i tinc ganes de començar a jugar en aquest torneig”, va apuntar.

Tornada complicada

Nadal s’enfrontarà a Jo-Wilfried Tsonga en el seu primer partit de la temporada 2019, en el torneig de Brisbane, després que el francès doblegués l’australià Tanashi Kokkinakis per 7-6 i 6-4.

Notícies relacionades

El tennista balear, que va assegurar aquest dimarts que la seva prioritat és “cuidar el físic” en unes declaracions al canal oficial del torneig, tindrà una complicada estrena davant del tennista de Le Mans, que es va mostrar contundent en la pista en el seu primer partit del quadro.

Respecte als dotze enfrontaments directes entre Nadal Tsonga, l’espanyol es va imposar en vuit per quatre del francès, tot i que aquest va vèncer per 6-4, 0-6 i 7-5 en l’últim xoc entre ells disputat a Xangai el 2015.

Temes:

Rafa Nadal