TENNIS

Xavier Budó torna al circuit amb Paula Badosa

L'extècnic de Carla Suárez arriba a un acord amb la jove promesa catalana

zentauroepp44921987 la tenista paula badosa y su nuevo entrenador  xavier bud   180906162833

zentauroepp44921987 la tenista paula badosa y su nuevo entrenador xavier bud 180906162833

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Xavier Budó, exentrenador de Carla Suárez, torna al circuit femení per treballar amb Paula Badosa. El tècnic i la tennista, campiona júnior de Roland Garros, van anunciar ahir el seu acord. "La il·lusió, la confiança i la convicció que m’ha demostrat la Paula per iniciar aquest projecte, en un moment molt important de la seva carrera, ha sigut clau per prendre aquesta decisió", ha valorat Budó, que, després de deixar de treballar amb Carla Suárez, s’havia pres un any sabàtic per "prendre’s un petit respir després d’anys intensos i projectes molt il·lusionants".

Notícies relacionades

Badosa, de 20 anys i actualment 187 del món, ja havia treballat amb Budó en una etapa anterior en la qual el tècnic català estava amb Carla Suárez, a la qual dirigia des que la canària va arribar a Barcelona, ja fa una dècada, amb la il·lusió de ser tennista professional i que va portar del lloc 370 al número 6 mundial. Budó tenia altres ofertes de tennistes professionals, però ha optat per Badosa. "Tinc molt clar el seu potencial i intentaré ajudar-la a complir el seu somni, sabedor que això requereix un treball molt dur, paciència i professionalització", ha dit Budó.

Badosa, entrenada aquesta temporada per Alejo Mancisidor, espera amb aquesta decisió reactivar una carrera que s’havia estancat. La tennista gironina, actual campiona d’Espanya, havia guanyat aquest any un ITF a Glasgow i la setmana passada va caure eliminada en la segona ronda de la prèvia del’Open dels Estats Units