DEBUT VICTORIÓS

Muguruza comença la defensa del seu títol a Wimbledon amb una victòria resolutiva

jpujol44125917 garbine muguruza of spain returns the ball to britain s naom180703144520 / Ben Curtis

2
Jaume Pujol-Galceran / Barcelona

Resolutiva i concentrada. Garbiñe Muguruza ha iniciat la defensa del seu títol a Wimbledon amb una clara i treballada victòria contra la tennista britànica Naomi Broady per 6-2 i 7-5.  La diferència de rànquing –la hispanoveneçolana és la número 3 i la seva rival, de 28 anys, la 138–, s’ha notat a la pista central, on l’any passat es va imposar en la final a la nord-americana Venus Williams.

Muguruza ha trencat el servei de Broady en el segon joc i l’ha repetit en el vuitè per apuntar-se el primer set en 31 minuts. L’espanyola ha imposat la consistència del seu servei i la seva potència de cops per dominarBroady , que, en sis participacions a Wimbledon, només havia superat la primera ronda una vegada. La tennista britànica, superats els seus nervis inicials, ha millorat en el segon set, en el qual ha salvat 5 'break points' i ha forçat Muguruza fins al 5-5 i ha salvat un punt de partit. Però, en el segon que ha tingut, ha certificat el partit amb un 'break' i un joc en blanc.

"Ha estat increïble tornar a aquesta pista meravellosa"

GARBIÑE MUGURUZA

Campiona de Wimbledon 2017

"Ha estat increïble tornar a aquesta pista meravellosa. M’he sentit molt bé i he pogut controlar les meves emocions en el debut", ha valorat contenta després de la seva primera victòria i vuitena consecutiva en aquest escenari. La tennista espanyola s’enfrontarà en la segona ronda, dijous, amb la vencedora del partit entre la belga Alison Van Uytvanck (43a mundial) i l’eslovenaPolona Hercog (64a).

Junt amb Muguruza també ha aconseguit el pas a la segona ronda de Wimbledon, l’espanyola Lara Arruabarrena que s’ha imposat a la romanesa Ana Bogdan, en un duríssim partit per 6-1, 3-6 i 8-6.

Rècord de Feliciano López

En el torneig masculí Feliciano López ha celebrat amb una victòria clara el seu rècord de 66 participacions consecutives en tornejos de Grand Slam, amb què superaRoger Federer (65 seguides) al vèncer l’argentí Federico Delbonis per 6-3, 6-4 i 6-4. Als seus 36 anys, el tennista toledà (70è mundial), tres vegades finalista de quarts a Wimbledon, on ja acumula 17 participacions des del seu debut, el 2002.

No ha pogut passar a segona ronda Pablo Carreño que en el partit suspès el dia anterior en el cinquè set (3-1) contra el tennista moldau Radu Albot (98 mundial) per 3-6, 6-0, 6-7 (5), 6-2 i 6-1