TENNIS ESPANYOL

Conchita Martínez, cessada com a capitana de la Copa Davis i la Copa Federació

La Federació de tennis justifica el relleu per la necessitat d'afrontar "nous reptes"

marcosl39315314 spanish former tennis player and coach conchita mart nez sit170716164309

marcosl39315314 spanish former tennis player and coach conchita mart nez sit170716164309 / GLYN KIRK

1
Es llegeix en minuts

La Reial Federació Espanyola de Tennis ha anunciat la decisió de cessar Conchita Martínez com a capitana de l'equip espanyol de Copa Davis i de Copa Federació, que ha dirigit durant a prop de dos i quatre anys, respectivament.

La Junta Directiva de la RFET, reunida a Barcelona dijous al matí va fer pública la determinació de donar per acabat el compromís amb Conchita Martínez, que en els últims temps havia acompanyat de vegades Garbiñe Muguruza al circuit.

En les pròximes dates, la Federació farà públic el nom dels nous responsables de l'equip d'Espanya de Copa Davis i de Copa Federació.

Unanimitat

La RFET argumenta la decisió del canvi amb la intenció d'"afrontar nous reptes el 2018 amb els nostres equips". "La Junta Directiva de la Federació Espanyola de Tennis dona per finalitzat el contracte de Conchita Martínez i agraeix la seva gran tasca.

Notícies relacionades

"En la reunió mantinguda a Barcelona, els membres de la citada Junta han acordat, de forma unànime, un canvi en la direcció dels nostres equips professionals, destacant "la gran feina que ha realitzat Conchita Martínez en aquests anys al capdavant dels equips més emblemàtics del nostre tennis", agrega la Federació.

Conchita Martínez va ser elegida el gener del 2013 com a capitana de l'equip espanyol de Copa Federació. El 5 de juliol del 2015 també va ser nomenada com a responsable de l'equip espanyol de Copa Davis, amb el qual va aconseguir el retorn al Grup Mundial i assegurar la permanència en l'elit a la present temporada. 

Temes:

Copa Davis